FramWeb varsler Norge

FramWeb – alt du må vite om oss

Menneskene som jobber i FramWeb er vår viktigste ressurs. Fagfolkene er blant de beste i bransjen, og har et sterkt engasjement for faget. Vi er stolte over å ha et godt arbeidsmiljø, med fokus på åpenhet og samarbeid.

Vår visjon

FramWeb ble etablert i 2003 med en visjon om å sikre ansatte og verdier for bedrifter, samt øke sikkerheten for hele lokalsamfunn via smarte varslingssystemer. Våre kontorlokaler ligger plassert i Bergen, Oslo og Trondheim. Vi har også kontor i Göteborg.

Vårt team brenner for å være den ledende leverandøren av varslingssystemer i Norge. Vi holder oss stadig oppdatert for å sikre at vi kan tilby de beste produktene. Vi er stolte over å ha en lang liste med fornøyde kunder, og leter alltid etter nye måter som kan forbedre tjenestene vi tilbyr.

Hvis du leter etter et pålitelig og effektivt varslingssystem, trenger du ikke se lenger enn til FramWeb. Vi er her for å hjelpe deg med å forbedre tryggheten til både ansatte, kunder og samfunnet.

Våre ansatte

I FramWeb mener vi at våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi er stolte over å ha et team med svært dyktige og erfarne fagfolk, som brenner for arbeidet sitt. Våre ansatte er dedikert til å utforske nye måter, som kan forbedre våre produkter og tjenester. 

Vi streber hele tiden etter å skape et åpent arbeidsmiljø, der alle oppfordres til å bidra med sine ideer og ferdigheter. Dette gjør at vi kan bidra med et høyt nivå av støtte og ekspertise til våre kunder, og samtidig opprettholde et høyt kvalitetsnivå i alt vi gjør.

Vil du lese mer om hver enkelt ansatt? Om oss.

Hvilke selskaper passer vi for?

FramWeb har jobbet med mange ulike typer bedrifter opp gjennom årene. Vi har funnet ut at våre produkter og tjenester er spesielt godt egnet for kommunale institusjoner. Våre varslingssystemer er designet for å beskytte store grupper av mennesker mot potensielle trusler. 

Tjenestene kan tilpasses for å passe de spesifikke behovene til ethvert tettsted, bygd eller by. Våre systemer er ekstremt pålitelige og brukervennlige. Dette er egenskaper som er viktig for dagens utrykningspersonell.

Hvis du leter etter en pålitelig (sikker, ansvarlig, trofast, validert, stabil, etablert) partner som hjelper deg med å holde fellesskapet ditt trygt, så er FramWeb et perfekt valg.

Kontakt oss i dag for ytterligere informasjon om hva vi kan gjøre for deg.

De ulike løsningene vi tilbyr

Befolkningsmelding i Norge

Varsling24
Varsling24 tilbyr den beste løsningen i markedet. Vårt innovative system kombinerer en høy treffprosent med enkle og brukervennlige grensesnitt. Med Varsling24 kan du varsle alle innenfor et område, basert på en adresseliste eller alle innenfor en kommune.

Varslingssystemet passer perfekt for kommuner som ønsker å varsle om nødsituasjoner i forbindelse med brann, flom eller alvorlige værforhold. Varsling24 er også ideell for virksomheter som ønsker å sende ut advarsler om strømbrudd, IT-feil og andre forstyrrelser.

Varsling24 sender SMS, talemelding og e-post til samtlige mottakere. På våre nettsider kan du lære mer om våre bransjeledende varslingsløsninger, utviklet spesielt for norske forhold. Vi er stolte av å tilby det mest effektive og pålitelige befolkningsvarslingssystemet i markedet.

Vi er dedikerte til å hjelpe våre kunder med å beskytte og forberede sine lokalsamfunn, for enhver eventualitet.

Besøk våre nettsider for mer informasjon om våre produkter og tjenester.

Når det virkelig betyr noe

TeamAlert
Når det gjelder å holde de de ansatte trygge og prosjektene dine på rett spor, finnes det ikke noe bedre verktøy enn TeamAlert. Med vår enkle og intuitive app, kan alle involverte holde seg oppdatert på alarmer og meldinger, samt følge utviklingen av en hendelse i sanntid.

I tillegg sørger våre push-varsler for at alle får den informasjonen de trenger, selv om telefonen er satt i stille modus. Det beste av alt er at appen er en brøkdel av prisen, sammenlignet med lignende produkter på markedet. Så hva venter du på?

Besøk nettstedet vårt i dag for å lære mer om hvordan TeamAlert kan hjelpe deg med å beskytte dine ansatte og bedriften din. Sørg for å laste ned en demo for å se hva appen vår kan gjøre!

Enkel og effektiv gruppevarsling

GroupAlert
GroupAlert er et varslingssystem som bistår større grupper med å holde seg informert og oppdatert. Enten det er viktig informasjon for ansatte, kunder, leverandører eller andre typer grupper, sørger GroupAlert for at budskapet kommer frem i tide.

GroupAlert er et kraftig verktøy som kan brukes for å holde flere oppdatert samtidig. Dette grunnet muligheten til å sende SMS, e-post og talemeldinger, samt be om svar og bekreftelser. GroupAlert tilbyr også alarmknapper og forhåndsutfylte maler, slik at varslingssystemet fungerer effektivt.

I dag er det viktigere enn noen gang å kunne kommunisere med store grupper, ved bruk av sikre metoder. Med GroupAlert kan bedrifter være trygge på at deres gruppekommunikasjonsbehov er dekket.

GroupAlert gjør det mulig å kommunisere med teamet på en rask, effektiv og økonomisk måte, uansett hvor de befinner seg.

Integrasjon med API

MessageAPI
Vår API lar deg integrere SMS-, tale- og e-postmeldinger i applikasjonene dine. Grensesnittet oppdateres kontinuerlig og inneholder omfattende dokumentasjon som beskriver alle tilgjengelige API-punkter, autentiseringsmetoder og eksempler.

I tillegg er API integrert med offentlige registre i Norge, slik at du enkelt kan sende meldinger til registrerte brukere. Enten du ønsker å kommunisere med kunder eller ansatte, bør du se nærmere på vår brukervennlige API.

Med vår kraftige meldingsplattform til fingerspissene, er bare himmelen grensen. Prøv meldingsplattformen i dag, og se selv hvor enkelt det er å komme i gang.

Velg et sted og varsle alle via SMS

LokasjonsVarsling
I en verden hvor vi hele tiden er tilkoblet, er det viktig å kunne spore folk, om en nødsituasjon skulle oppstå. LokasjonsVarsling er et verktøy som bruker basestasjoner for å beregne posisjonen til alle mobiler, innenfor et gitt geografisk område.

Løsningen er tilpasset nødvarsling, pågående arrangementer, øvelser og trening. LokasjonsVarsling er en viktig del av enhver beredskapsplan, siden den raskt og nøyaktig lar utrykningspersonell identifisere posisjonen til enkeltpersoner som kan trenge assistanse.

I tillegg kan LokasjonsVarsling også brukes til ikke-nødsituasjoner i forbindelse med hendelseshåndtering og sikkerhet. Ved å forstå plasseringen til enkeltpersoner og grupper, kan arrangementsarrangører bedre administrere publikumskontroll og sikkerhet.

Tilsvarende kan sikkerhetsteam bruke stedsvarsling til å overvåke bevegelsene til mennesker og kjøretøy i sanntid, og hjelpe til med å avskrekke eller oppdage potensielle trusler. Totalt sett er LokasjonsVarsling et allsidig verktøy som kan gi fordeler i en rekke settinger.

Sak: Skogsindustrien - Allskog

Skogsindustrien - Allskog
Det å kunne kommunisere enkelt og effektivt er viktig i ethvert arbeidsmiljø, men det er spesielt viktig i skogbruksnæringen. Feltarbeidere jobber ofte isolert fra arbeidsgiverne sine, og TeamAlert fungerer som en viktig kobling mellom dem.

Ved en ulykke eller annen krise, er TeamAlert et innovativt hjelpemiddel for arbeidsgivere, som ønsker å bistå feltarbeiderne ved behov. Dette kan bidra til å forhindre alvorlige skader og redde liv, hvis det skulle oppstå uforutsette situasjoner.

Fordi TeamAlert gjør det enkelt å holde kontakten, kan arbeidsgivere gi verdifull tilbakemelding og støtte til feltarbeidere. Dette kan forbedre arbeidstilfredsheten og bidra til å beholde andelen i skogbruket.

Som et resultat kan TeamAlert ha en positiv innvirkning på både enkeltarbeidere og skogindustrien som helhet.

Sak: TeamAlert for skoler og barnehager i kommunene

TeamAlert for skoler og barnehager i kommunene
TeamAlert er et app-basert varslingssystem som lar ansatte i skoler og barnehager sende ut et SOS-varsel til sine kolleger, i tilfelle brann eller terrorangrep. Varslingen kan sendes fra privat mobil, jobbmobil eller nettbrett.

Varslingssystemet vil utløse høylydsalarm på alle enheter, som er lagt til skolens eller barnehagens varslingssystem. Alarmen overstyrer stille modus på telefonen og sikrer at alle er klar over nødsituasjonen, slik at nødplanen kan settes i gang.

TeamAlert har vært brukt av flere kommuner som har hatt behov for bedre varslingstjenester, inkludert i sine beredskapsplaner.

Hvordan komme i gang

Kontakt oss
Vi tilbyr en komplett portefølje av markedsledende varslingssystemer, som tilpasses dine behov. Uansett om det gjelder små bedrifter med 10 ansatte eller store selskaper med titusenvis av ansatte, har vi garantert noe som vil fungere for deg!

Ta gjerne kontakt og fortell oss om hva slags- eller hvor mange ansatte det er på hvert nivå, slik at teamet vårt kan gi et nøyaktig tilbud på hvor mye det vil koste per bruker – det er ingen grense når man jobber sammen som ett selskap.