Studenter og elever

Hvordan TeamAlert bidrar til en tryggere skolegang

Vi sender barna våre avgårde hver dag, i håp om at de skal være trygge og at ingenting vil skje. Men ulykker skjer dessverre, og noen ganger kan de være alvorlige. Derfor er det viktig å ha en sikkerhetsplan på plass, og det er her TeamAlert kommer inn.

TeamAlert er et varslingssystem som hjelper kommuner og skoler med å holde elevene trygge. Appen lar administratorer raskt og enkelt sende ut varsler til foreldre, ansatte og nødpersonell i tilfelle en hendelse.

Ved en hendelse teller hvert sekund. TeamAlert forstår dette, og derfor er appen designet for å være så rask og enkel å bruke som mulig. Med bare noen få trykk kan administratorer sende ut et varsel til foreldre, ansatte og nødpersonell. Appen inkluderer også geolokasjon som viser plasseringen av hendelsen, slik at nødpersonell vet nøyaktig hvor de skal dra.

TeamAlert er et viktig verktøy for å holde skolene trygge. Ved en hendelse kan administratorer raskt og enkelt sende ut varsler til foreldre, ansatte og nødpersonell. Appen er rask, pålitelig og enkel å bruke, og det er grunnen til at flere og flere skoler bruker den for å holde elevene trygge.

Hvordan fungerer løsningen vår?

Team Alert kan brukes til å raskt og effektivt å varsle alle medlemmer av skolesamfunnet, samt varsle førstehjelpspersonell i nødstilfeller. Slik fungerer det:

  1. En skoleadministrator sender ut et varsel gjennom TeamAlert-appen.
  2. Studenter, fakultet og ansatte kan raskt og enkelt motta varselet uansett hvor de er på campus.
  3. Når varselet er sendt ut, kan administrasjonen spore hvem som har mottatt varselet og hvem som ikke har.

Varslingsknapper

Knappene kommer i to versjoner: en for permanent installasjon i dine lokaler og en personlig versjon som kan bæres med deg. Begge versjonene er svært synlige og enkle å bruke. I en verden hvor sikkerhet er en stor bekymring, kan IoT-teknologi som dette utgjøre hele forskjellen.

Hvorfor trenger din skole TeamAlert i ryggen?

TeamAlert-appen er en fin måte å raskt og enkelt sende ut varsler til alle på campus i en nødsituasjon. Appen er laget for å gjøre kommunikasjonen enklere og raskere slik at ingen blir etterlatt. I tillegg kommer appen med alarmknapper som gir raskere kommunikasjon og GPS-sporing. Vi tror at produktene våre kan utgjøre en reell forskjell i sikkerheten til skolene, og vi håper du vil vurdere å bruke dem på skolen din. Takk for at du vurderer TeamAlert!