Mobil app TeamAlert

Fordelene ved å bruke TeamAlert for bedrifter

Bedrifter i dag må være fleksible og i stand til å endres raskt for å holde tritt med konkurrentene. For å klare dette må de kunne kommunisere raskt og enkelt med sine ansatte.

TeamAlert er det perfekte verktøyet for virksomheter som trenger å kunne kommunisere raskt og effektivt. Med TeamAlert kan bedrifter sende ut varsler til sine ansatte på sekunder, og holde dem informert om endringer eller utvikling. Dessuten er TeamAlert designet for å fungere med en rekke enheter og plattformer, slik at bedrifter kan være sikre på at deres ansatte vil motta varslingen, uansett hvor de befinner seg. I dagens hektiske forretningsverden er det avgjørende å kunne kommunisere raskt og effektivt for å lykkes. TeamAlert gir bedrifter verktøyene de trenger for å ligge foran konkurrentene.

Vi introduserer TeamAlert

I dagens hektiske verden er tydelig kommunikasjon viktigere enn noen gang, men tradisjonelle kommunikasjonsmetoder kan raskt bryte sammen hvis det oppstår en nødsituasjon eller krise. Det er her TeamAlert kommer til nytte. TeamAlert er en app som gir et enkelt og brukervennlig grensesnitt for tydelig kommunikasjon i krisetider.

Med TeamAlert kan du raskt og enkelt kommunisere med dine ansatte under en hendelse. Appen bruker push-varsler for å overstyre telefonens begrensninger, slik at du kan holde kontakten med teamet ditt uansett hva. I tillegg kan du med den innebygde posisjonssporingen se hvor alle er, og enkelt sende meldinger til alle i et område. Hvis du trenger å dele bilder eller statusoppdateringer, gjør TeamAlert det enkelt å gjøre det også. Personvern er innebygd i appen, slik at du kan være trygg på at samtalene dine vil være sikre.

Hvordan TeamAlert kan hjelpe din bedrift?

Hvor ofte har du vært i et møte, bare for å bli avbrutt av at telefonen ringer? Eller vært ute av kontoret, bare for å innse at du har gått glipp av en viktig beskjed? I dagens hektiske verden er det avgjørende å kunne kommunisere raskt og effektivt for å lykkes. TeamAlert er en perfekt app for bedrifter som trenger å kunne kommunisere raskt og enkelt med sine ansatte.

Med TeamAlert kan bedrifter sende ut varsler til sine ansatte i løpet av sekunder, og gi dem beskjed om endringer eller utviklinger. TeamAlert er designet for å fungere med en rekke enheter og plattformer, slik at bedrifter kan være sikre på at deres ansatte vil motta beskjeden, uansett hvor de er. Alle fordeler teller i dagens konkurranseutsatte forretningsmiljø. 

Funksjonene til TeamAlert

TeamAlert tilbyr en rekke funksjoner som gjør appen til et viktig verktøy for bedrifter. Appen er designet for å fungere med en rekke enheter og plattformer, slik at bedrifter kan være sikre på at deres ansatte vil motta beskjeden. TeamAlert tilbyr også kontinuerlig sporing av utviklinger og mulighet for mottakere til å bidra med kommentarer.

I tillegg lar TeamAlert deg se plasseringen til teammedlemmer og sende meldinger til alle i et område samtidig. TeamAlert lar deg også raskt og enkelt dele bilder og statusoppdateringer. All denne informasjonen er samlet i én app, noe som sikrer personvernet for bedriften din.

Eksempel scenario:

La oss si at du driver en byggeplass, og du har flere team som jobber på ulike områder av byggeplassen. Du har også underleverandører som er involvert i prosjektet og som jobber på forskjellige steder.

Du kan bruke TeamAlert til å holde alle oppdatert på utviklingen og sørge for at de har de siste instruksjonene. Du kan opprette en gruppe for hvert team og sende en melding til alle i gruppen samtidig. Du kan også legge til en geolokalisering-funksjon for hvert team, slik at du alltid vet hvor de befinner seg.

La oss si at en av teammedlemmene dine oppdager en farlig situasjon og må umiddelbart evakuere området. Ved hjelp av TeamAlert kan de varsle resten av teamet og andre involverte underleverandører om situasjonen, og alle kan raskt og sikkert evakuere.

Med TeamAlert kan du også dele bilder og statusoppdateringer for å gi en bedre oversikt situasjonen du befinner deg i. Dette gjør det enklere å holde alle oppdatert og sikre at alt går som planlagt.

Enklere kommunikasjon

Appen vår inneholder unik teknologi som gjør det enklere å kommunisere med mottakere. Push-meldinger sendes umiddelbart til alle mottakere, bryter stille modus og vises selv om appen er avslått. Du kan også bruke plassering for å varsle alle i et område. Statusloggen oppdateres i sanntid, slik at du kan se når meldingen din er mottatt og lest. Dette gjør det lettere å holde styr på viktige samtaler og sørge for at meldingen din alltid når frem.

Tryggere kommunikasjon

Når det kommer til ansattes sikkerhet, er det ikke noe som heter å være for forsiktig. For enhver bedrift som ofte sender sine ansatte ut på risikable oppdrag eller til avsidesliggende steder, er Geolokasjon et viktig sikkerhetstiltak. Geolokaliseringer kan hjelpe deg med å holde styr på de ansatte når de er ute på oppdrag, slik at du enkelt kan se hvor de er og hvordan de har det.

På denne måten kan du umiddelbart se om noe går galt og iverksette passende tiltak. I tillegg kan geolokalisering brukes til ting som "følg meg" eller "oppdrag"-funksjoner, noe som kan øke sikkerheten ytterligere ved ha oversikt over at ansatte er der de skal være. Og selvfølgelig er personvern innebygd slik at alle stedsdata slettes automatisk etter bruk. Med geolokalisering kan du være trygg på at de ansatte alltid er trygge.

Raskere kommunikasjon

IOT-teknologi har revolusjonert måten vi kommuniserer på. Med alarmknapper kan meldinger sendes ut i løpet av sekunder, noe som er perfekt når dine ansatte jobber alene og knappen kan være den eneste måten å utløse en alarm. Knappene kommer i to versjoner: en for permanent installasjon i dine lokaler og en personlig versjon. Den permanente versjonen installeres på et strategisk sted i dine lokaler, for eksempel nær en utgang, og den personlige versjonen bæres av den ansatte. Når knappen aktiveres, sender den et signal til IOT-plattformen, som så sender ut et varsel til alle relevante parter, som politi eller sikkerhetspersonell. Dette vil gi raskere kommunikasjon og responstid i nødstilfeller.

Hvordan sette opp TeamAlert

TeamAlert er en flott løsning for selskaper som trenger å holde kontakten og raskt bli varslet om endringer. For å komme i gang kan du opprette et prøveabonnement for organisasjonen din, uten kostnad eller forpliktelser. Dette lar deg laste ned appen og utforske den grunnleggende funksjonaliteten.

Startversjonen inkluderer grunnleggende funksjonalitet for opptil 5 medlemmer, inkludert muligheten til å sette opp organisasjonen din, dele medlemmene inn i team og bruke appen til å varsle medlemmer om endringer. Du kan også legge igjen kommentarer og oppdateringer på varsler. Hvis du finner ut at du trenger mer enn den grunnleggende funksjonaliteten, kan du når som helst oppgradere til et betalt abonnement.

Dette vil gi deg tilgang til tilleggsfunksjoner, for eksempel muligheten til å legge til flere brukere, motta posisjonsvarsler, bruke posisjonering og ha en SMS-backupløsning.

Kom i gang med TeamAlert i dag og se hvordan det kan hjelpe teamet ditt med å holde kontakten.

Konklusjon

TeamAlert er en intuitiv app som tilbyr et enkelt brukergrensesnitt for bedrifter. Med TeamAlert er kommunikasjonen enklere og raskere, noe som sikrer at dine ansatte er trygge og i kontakt med hverandre når noe skjer. Geolokaliseringsteknologi kan hjelpe deg med å holde oversikt over teamets plassering til enhver tid, mens IOT-teknologi sender varsler i løpet av sekunder til relevante parter.