Varsle dine ansatte

Fire måter du kan kommunisere raskt, enkelt og trygt med dine ansatte

Det viktigere enn noen gang å effektivt kunne kommunisere med sine ansatte, nøkkelpersoner eller beredskapsteam. Enten det er å informere dem om en hastesak eller at man raskt må få kontakt under risikofylte oppdrag, så er rettidig og tydelig kommunikasjon avgjørende. Det er her TeamAlert kommer inn.

TeamAlert er en mobilapp som gir deg og dine ansatte tilgang til å varsle og sende meldinger på en rask og enkel måte. Med TeamAlert vil alle involverte i et team motta alarmer og meldinger på mobilen umiddelbart. Utvikling av hendelsen kan følges fortløpende og mottakerne kan bidra med egne kommentarer. Det beste av alt er at TeamAlert gir deg et intuitivt, enkelt brukergrensesnitt for en brøkdel av prisen for lignende produkter. Alt du trenger er en smarttelefon.

I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på fem måter du kan bruke TeamAlert for å forbedre kommunikasjonen.

1. Kommuniser krisesituasjoner i sanntid

Med TeamAlert kan du enkelt kommunisere med mottakere gjennom umiddelbare push-meldinger, uavhengig av de ulike stillemodus funksjonene.  Dette er spesielt nyttig i tilfeller der hvert sekund teller, som eksempel når en av dine ansatte er alene på et risikabelt oppdrag eller det oppstår brann i et av deres lokaler.

2. Ulike funksjoner  

Appen gir deg flere funksjoner enn å sende ut push-meldinger. En annen funksjon er at man kan se posisjonen til medlemmene i teamet ditt. Gjennom geolokasjon kan man aktivere funksjoner som gir mulighet til å følge med og observere hvor personen befinner seg, under farlige eller uforutsette hendelser. 

3. Rask og tydelig kommunikasjon i nødssituasjoner

Om en nødsituasjon oppstår, er rettidig og effektiv kommunikasjon avgjørende for å bevare tryggheten. Med TeamAlert kan et internt team raskt kunne sende ut varsler og oppdateringer om uventet situasjonen, også etterhvert som den utvikler seg. På denne måten vil alle være oppdatert med siste oppdaterte informasjonen og iverksette passende tiltak.

4. Samle inn tilbakemeldinger fra teamet  

Det er viktig for eiere  å samle inn tilbakemeldinger fra ansatte  for å forbedre tjenestene og løse eventuelle bekymringer de måtte ha. Med TeamAlert kan du enkelt sende ut spørreundersøkelser eller meningsmålinger for å samle inn denne tilbakemeldingen. Alternativt kan du bruke appens kommentarfunksjon for å engasjere ansatte under offentlige møter eller andre arrangementer.

Oppsummert 

Effektiv kommunikasjon trengs mer enn noen gang før. Med TeamAlert har du en rask og enkel måte å holde kontakt og følge med på ditt interne nettverk, teamet  samtidig som du samler inn verdifull tilbakemelding fra dem. Prøv ut Team Alert i dag, for å se hvordan det kan være til nytte for deg.